CGAC update issue

CGAC update issue

CGAC update issue - Page: 2

Thread started by Nedlog on Monday, 8:48pm February 13th with 23 replies. Views: 2,450

9:45pm Feb 13th 17

[img]http://s020.radikal.ru/i707/1702/64/4e129d67bf2f.png[/img]

all working after update

ASUS M5A99X EVO R 2.0

smashzje

3 posts

10:40pm Feb 13th 17 and edited 10:57pm Feb 13th 17

i have all the time updating and not working ....

http://imgur.com/OBd78Lg

Nedlog

29 posts

6:43pm Feb 14th 17



@GoTTiii uninstalling, rebooting, installing didnt work

Quote from GoTTiii on the 13th of February 2017
Are your windows updates up-to-date?

Quote from Nedlog on the 13th of February 2017
i updated my windows 7 and tried again...still the same problem

GoTTi

1,818 posts

8:20pm Feb 14th 17

Usual issues are with anti virus applications who block the process of CGAC as it "enteres your PC". Try disabling any AV during the installation, there is also an issue with ASUS boards as far as I heard. You simply need to uninstall the ASUS "suite" or something, try uninstalling this if you have it.

kuusi palaa

577 posts

8:52pm Feb 14th 17


Quote from head on the 13th of February 2017
Its just a small bug fix actually, we already have all the passwords we need.
[/QUOTE]

u steal my cd key??

Nedlog

29 posts

5:44pm Feb 15th 17


Usual issues are with anti virus applications who block the process of CGAC as it "enteres your PC". Try disabling any AV during the installation, there is also an issue with ASUS boards as far as I heard. You simply need to uninstall the ASUS "suite" or something, try uninstalling this if you have it.

Quote from GoTTiii on the 14th of February 2017
I know that the AV could be a problem, this is not my first problem with CGAC. That's why i changed my AV previously to Kaspersky and after that all worked fine for me. And I had the AV and the windows firewall turned off like all the time when i run CGAC cause I know it could cause problems.
And i dont have an ASUS board.

carter.hr

185 posts

6:07pm Feb 15th 17

Lel, someone using antivirus in 2k17

head

1,238 posts

7:23pm Feb 15th 17



Usual issues are with anti virus applications who block the process of CGAC as it "enteres your PC". Try disabling any AV during the installation, there is also an issue with ASUS boards as far as I heard. You simply need to uninstall the ASUS "suite" or something, try uninstalling this if you have it.

Quote from Nedlog on the 15th of February 2017
I know that the AV could be a problem, this is not my first problem with CGAC. That's why i changed my AV previously to Kaspersky and after that all worked fine for me. And I had the AV and the windows firewall turned off like all the time when i run CGAC cause I know it could cause problems.
And i dont have an ASUS board.

Quote from GoTTiii on the 14th of February 2017
Kaspersky blocked cgac in the background, adding it to the whitelist did not help.

Nedlog

29 posts

7:32pm Feb 15th 17

Well i didnt have problems in the past with Kaspersky and CGAC, just saying.
The thing is it is working now i just tried again like the 50th time...it starts to repeat the download as always, then i canceled it and started the exe again and VOILA it's working.
WTF???
Kaspersky is on btw