g400s weird problem

g400s weird problem

g400s weird problem

Thread started by GERTU on Monday, 9:23pm October 27th with 10 replies. Views: 1,909

GERTU

480 posts

9:23pm Oct 27th 14

Hello, recently bought the Logitech g400s and I got a problem, when I move it sometimes it moves slower then I actually move it, has anyone encountered this kind of problem?

Powwwerteqq

1,070 posts

9:27pm Oct 27th 14

mouse acceleration on?

synz

682 posts

9:29pm Oct 27th 14

you mean a delay when moving it or just really slow sensitivity?

GERTU

480 posts

9:31pm Oct 27th 14

@ Powwwerteqq : No
@ synz : A delay.

synz

682 posts

9:33pm Oct 27th 14

mind sharing some os specs and when does it occur?

GERTU

480 posts

9:34pm Oct 27th 14

It happens when I'm playing.

Powwwerteqq

1,070 posts

11:19pm Oct 27th 14

i would advise you to contact logitech support, they are very responsive and can replace the mouse coz of any trifle
p.s. best support ever tbh

#MICHAEL

105 posts

11:39pm Oct 27th 14

if you can change the polling rate put it higher, same problem on my deathadder on cod4
(125Hz -> Laggy, sometimes not recognizing; 1kHz -> Smooth as fu$%)

blbb :>

894 posts

11:52pm Oct 27th 14

got the mouse and the same happend to me until i switched to 500hz.

Chege

796 posts

11:56pm Oct 27th 14

for my deathadder the same problem occurs when playing on 1000hz, using 500hz and its working fine

#MICHAEL

105 posts

5:27pm Oct 29th 14

yeah the game is weird with 1kHz (mouse), but the mouse is weird at 125Hz ... 500 is not perfect but it works the best I guess..